En nydelig novellesamling fra en av mine absolutte favorittforfattere, dette. Boken, som er på 212 sider, rommer ni korte noveller. Den er utgitt posthumt i år (Tabucchi døde i 2012). Samlingen kjennetegnes, som romanene hans, av vemod og skjønnhet, men har mindre vidd enn det vi finner i mange av dem. Gjennomgangstemaer i samlingen er tid, minner og tilbakeblikk. Særlig godt likte jeg novellene «Clouds», «Festival» og «Against Time».

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Takk for tipset, Monica! Jeg gleder meg til å lese denne. Nå er den havnet på Kindlen min og blir en del av sommerens ferielektyre. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bare hyggelig, Ava. Kos deg med den og med sommeren :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, nå skal det bli godt med et klimaskifte. :)
Takket være deg, og din presentasjon av A. Tabucchi's bok Times Ages in a Hurry, og Marit Håverstads anbefaling av Elizabeth is Missing av E. Healey i en annen tråd, ble to ny bøker lagt til ferielektyren i går.
Når jeg i tillegg har to uleste bøker av Colm Toibin på Kindlen, The Blackwater Lightship og hans første roman The South, kan ferien ikke slå feil.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Så bra, Ava! Ønsker deg en riktig god sommer og misunner deg klimaskiftet en smule :-)
Selv skal jeg jobbe i hele sommer – men har tenkt å ta det igjen til høsten og unne meg en skikkelig ferie da. Men lesing blir det her også, så klart :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAne