Jeg hadde kanskje lagt til enda mer av Anne Carson, i alle fall Red Doc>, som jo henger sammen med Autobiography of Red. Siden Sapfo har fått plass, hadde jeg vel også inkludert If Not, Winter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Takk for tips! men dette er jeg egentlig klar over. Red Doc> er det faktisk reklame for i min utgave av Autobiography. Carson er en jeg er begeistret for for tiden og jeg vil lese mer, men jeg liker å strekke forfattere litt ut og ikke ta dem i ett jafs. Men det er artig å høre at flere her er glad i bøkene hennes og å vite at jeg har mye godt i vente.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

GunillaHilde H HelsethLeseaaseSynnøve H HoelJakob SæthrePiippokattaIreneleserVannflaskeHanne Kvernmo RyeEmil ChristiansenMads Leonard HolvikIngunn SNorahSolHeidi HoltanEivind  VaksvikKirsten LundWencheTerje MathisenBookiacLars Johann MiljeritaolineHanneVigdisPer LundWilliam BillisonBjørn SturødINA TORNESLinda NyrudSivHarald KJarmo LarsenTor Arne DahlNicolai Alexander StyveCarine OlsrødDagfinn JakobsenMarianne  SkageAlice NordliGro-Anita RoenIngeborg