Hei! Vet du at det er en som nettopp har funnet 150 ukjente dikt av Falkberget, det er jo veldig interessant, så spørs om det ikke etterhvert kommer en ny diktsamling av han, spennende. Hvis du går inn på Den Norske Forfatterforening sine sider så kan du lese mer om det der.
Mvh mariann

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Nei, det visste jeg ikke. Har han skrevet flere dikt enn det?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Beklager så mye, jeg har vært opptatt i hele dag/kveld. Cindy har helt rett, du må bare søke på nettet, jeg er dessverre ikke så belest når det gjelder Falkberget. Håper du finner gode svar på de tipsene de andre har gitt deg. Jeg er ikke så datakyndig, men finner mange ganger det jeg leter etter bare med å søke på navnet! Lykke til!
Mvh Mariann

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den beste informasjonen om Falkbergets lyrikk, finner du her. Som det går frem, har han utgitt en liten diktsamling, før denne skatten ble funnet.

Lenger nede i tråden spør du hvor mange romaner Falkberget har skrevet. Jeg har tipset deg på å søk opp Falkberget-ringen. Der vil jeg tro du finner den mest komplette og pålitelige informasjonen - om en forfatter jeg på det varmeste anbefaler.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vi svarte visst samtidig, så jeg slettet mitt svar - som var det samme som ditt. :))

Godt sagt! (1) Varsle Svar

:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er det virkelig ingen som kan svare på det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Bjørg L.Oda Marie HGroIngunnHarald KCamillaRonnyNicolai Alexander StyveVibekeHegeRisRosOgKlagingLars MæhlumGeir SundetMette-MAud- HelenPiippokattaKirsten LundVanja SolemdalEgil StangelandElisabeth SveeMorten MüllerPär J ThorssonSissel ElisabethTine SundalAstrid PedersenCathrine PedersenBjørg Marit TinholtKarin BergHilde H HelsethEvaPer LundMonica CarlsenAnne Berit GrønbechMaikenBerit RkriraSynnøve H HoelTorill RevheimEllen E. Martolgretemor