Hørte at det nå til høsten kommer en ny bok fra Nesbø, en humoristisk bok.
Jeg har vært litt skuffet etter Blod på Snø og Sønnen, men så trofast jeg er når det gjelder Nesbø's bøker , venter jeg i spenning.
Flere som må lese alt av en yndlingsforfatter.?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg er stor fan av Nesbø, og har vel trillet 5/6 på samtlige bøker om Harry Hole. "Sønnen" og "Blod på snø" var jeg ikke like begeistret over.. Men jeg kommer sikkert til å lese "Enda mer blod" også, men jeg skal låne den på biblioteket. Synes det var stiv pris med nesten 300 kr for ca 170 sider med middels god krim sist, og det blir sikkert noe tilsvarende sideantall i neste? ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du har rett i det med prisen, jeg følte meg ganske lurt da jeg fikk se hvor liten den var og i tillegg til det innholdet!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg ble veldig oppslukt av Sønnen, men Blod på snø likte jeg ikke. Har lest alle voksenbøkene han har utgitt, men tror jeg slutter med det etter boka Blod på snø.
Jeg er litt sånn at jeg må ha eller lese alle bøkene av en forfatter om jeg liker det vedkommende skriver.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Der er vi like, jeg har også alle bøkene av Jo Nesbø, den siste var jo ikke jo, slik følte jeg det. Men det spørs om jeg ikke allikevel blir nysgjerrig når den nye dukker opp, men blir ikke kjøp. Det blir nok en av de få gangene biblioteket får besøk av meg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er faktisk ganske flittig når det gjelder å besøke biblioteket, så jeg må nok stå i kø for å låne den siste boka der når den kommer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ok , skal sette meg på listen jeg også, for den boka bli garantert ikke kjøpt i begynnelsen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, har fått med meg det at han kommer med en oppfølger til den siste boka allerede til høsten... men jeg syns "Blod på snø" var dørgende kjedelig! -så det er ingen bok jeg venter på at skal komme...
Men har andre forfattere jeg ønsker å lese alt av!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmEgil StangelandVannflaskeMcHempettTor Arne DahlStian AxdalHeleneRonnyHeidi BMarianne NordeideAnniken RøilGrete AastorpBjørg L.Kirsten LundPiippokattaChristofferTrude OmaMartineTjommiHarald KPer Åge SerigstadLars MæhlumBerit RBjørg  FrøysaaNicolai Alexander StyveIngeborg GKarin BergToveritaolineHanne Kvernmo RyeChristofer GabrielsenKristin_Kjersti SNorahSissel ElisabethIngunn SHilde Merete GjessingAnn ChristinTove Obrestad WøienIreneleser