Jeg har akkurat sett ferdig tv-serien bassert på denne boka. Det er en litt annerledes historie, men absolutt å anbefale for de som liker boka! :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Har du hørt radioteaterets versjon, NRK, fra 1980-tallet en gang? Ulidelig spennende. Vi satt klistret og grøssende til radioen under hver episode. Virkelig kvalitet!
Du finner hørespillet på Lydbokforlaget. Jeg får av en eller annen grunn dessverre ikke til å lage en lenke.

Tror jeg må bestille dette i bursdagsgave til gemalen når den tid kommer. Takk for påminnelsen!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det har jeg! Det er den jeg tenker på da jeg skriver "boka". Jeg eier den ikke selv, men vi har den på biblioteket jeg jobber på :)
Har sett at de har den bl.a. på bokklubben, så den blir nok kjøpt til egen samling etter hvert!

Jeg syns det er veldig fascinerende at historien er minst like aktuell i dag så mange år etter den ble skrevet!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enda mer fascinerende blir det når man legger til at hørespillet er fra 1969 - og boka fra 1951. Noen historier er tidløse :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtTrude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeChristoffer SmedaaselmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69