Og plutselig er det helg igjen :) Har vært ei interessant uke på jobb med kronprinsesse Mette Marit innom i forbindelse med at Litteraturtoget passerte Hamar :) Hun er en dyktig bokbader. Ruth Lillegraven, Ida Hegazi Høyer og Maria Navarro Skaranger var samtalepartnere under besøket. Sjøl har jeg kun lest "Unnskyld" av Hegazi Høyer. Ei sterk bok ! Fikk også med meg Litteraturscena|Hamar på onsdag hvor Bjørn Westlie snakket om sin nyeste bok "Fangene som forsvant". For en krigsnerd som meg måtte jeg jo få med seg det .
Det går sakte med lesinga for tida, men holder på med Astrid Lindgrens krigsdagbøker. Muligheter for lesing i morra - er spådd regn hele dagen. Søndag skal jeg på ABBA- konsert i Hamar kulturhus. Gleder meg til det :) Ha ei fin lesehelg !

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jobber du på Hamar bibliotek?
Det høres kjempe interessant ut, men fikk det ikke med meg før det hadde vært :(
Finnes det noen video/podcast el noe sånt så jeg kan få hørt det?

Kos deg i helga!
God helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det gjør jeg :) Har ikke sett eller hørt noen video/podcast fra Hamar. Trodde kanskje NRK hadde noe, men ser ut til at de bare har podcast fra Lillehammer. Jeg har ikke hørt gjennom hele podcast' n de har lagt ut, men jeg tror ikke de fulgte Litteraturtoget til Hamar.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var synd!
Men takk for svar :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TrineRoger MartinsenHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenTrude OmaflamgeBeathe SolbergSusan StensrudSynnøve H HoelIngvild SAnna Katharina MyklebustTor Arne DahlMerethe SolstadVidar KruminsKirsten LundEli HagelundMonica CarlsenHarald KTom-Erik FallaThomas Røst StenerudAmanda AMaikenChristinaTonesen81Daffy EnglundAnn-ElinHanne MidtsundNorahFriskusenBjørg  FrøysaaNabodamaMarianne  SkageIngunnJBjørg RistvedtToveandreas h. o.PirelliLars Johann MiljePiippokatta