Ja, veldig bra, husker det var du som tipset meg om den og Margaret Atwood, hjertelig takk for det. Flere av de du nevner har jeg faktisk i hylla. Jeg baserer meg kanskje litt mer på film og Tv-serier, enn på bøker. Synes ikke sjangeren alltid er så vellykket i det mediet. Murakamis 1Q84 er jeg veldig fristet til å laste ned, kanskje han blir den neste. Jeg skal merke meg de du har listet opp :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

De dystopiske bøkene jeg listet opp er lest over en periode på mange år, så jeg vet ikke om alle fortsatt er å få tak i – men de fleste finnes vel sikkert på engelsk :-)

Kanskje du skulle gi noen av dem du har stående i hylla en sjanse, for å finne ut om sjangeren kan være noe for deg allikevel?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtHilde H HelsethLene AndresenLailaHarald KTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinMarit AamdalKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBSiljeJarmo Larsen