Sjekket hovedtråden om lesesirkelen - den tar et par måneders sommerferie fra ca. 20. juni. Til fyret er nok en bok godt egnet som felleslesing, men som ferielektyre ... Vi lodder interessen og prøver! Får minne hverandre på dette når det nærmer seg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Du har sikkert rett i at det ikke er den beste ferieboka, så høstlesing er nok bedre.

Akkurat nå holder jeg på med Fabrizio Gattis bok Bilal med undertittelen med de papirløse til festning Europa. Den er skrevet av en italiensk journalist som "Walraffet" gjennom ørkenen til Libya og utga seg for å være en asylsøker. Dagbladet har skrevet om boka her. Den kom ut i 2007 (på norsk 2012), men har ikke blitt noe mindre aktuell siden den gang.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Marianne  SkageTorill RevheimBeathe SolbergReidun SvensliGroSolCecilie EllefsenBertyAnneWangFindusBjørg L.Oda Marie HIngunnHarald KCamillaRonnyNicolai Alexander StyveVibekeHegeRisRosOgKlagingLars MæhlumGeir SundetMette-MPiippokattaAud- HelenKirsten LundVanja SolemdalEgil StangelandElisabeth SveeMorten MüllerPär J ThorssonSissel ElisabethTine SundalAstrid PedersenCathrine PedersenBjørg Marit TinholtKarin BergHilde H HelsethEvaPer Lund