Sånn sett er jeg heldig, jeg ser på alt fra I gode og onde dager, Dr. Phil og Gossip Girls til Sons of Anarchy, Criminal Minds, Supernatural og 48 timer (repriser begynner på TVNorge igjen). Det er både varierende kvalitet og sendetidspunkter, men jeg er tv-slave og ser det meste :-) Repriser er jeg også glad i og det finnes jo til alle døgnets tider.

Når du forklarer hva du gjør om dagen så skjønner jeg jo godt at det blir kjedelig.

Det er samme problemet som jeg har med lyd-bok, men det har jeg blitt bedre på å overse. Ifjor prøvde jeg meg på lydbøker og podcast ute i sola og da fungerte det ganske bra. Det skal mye til for at jeg sovner i sola, men jeg er så lyssky at jeg ikke får lest og da var det greit med noe på øret.

Hold ut og kos deg med hunden idag om ikke annet :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ser såpeserier på dagtid jeg også når jeg ikke orker å lese og da ser jeg på I gode og onde dager, Dr. Phil, Home & Away og Hotel Cæsar. Det er ikke serier som er all verdens å se på, men det kveler jo litt tid. Syns det er mindre å se noe på tv. Så vi har jo litt til felles. Såpeserier er ikke all verdens, men når jeg ikke gidder å lese så følger jeg med på det. I gode og onde dager har jeg fulgt med på siden ungdomsskolen selv om det er ikke noe som skjer. Savner X-files fordi det var min serie, men de skal HELDIGVIS begynne å lage nye episoder igjen. De skal bli gjenforent. Spent på om de får til den samme magien som på 90-tallet:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anniken RøilKirsten LundEgil StangelandDolly DuckLailaEster SEirin EftevandGodemineMarit AamdalTanteMamieMorten JensenTherese HolmPiippokattaEli HagelundStine SevilhaugRufsetufsaPilarisKjerstiMariannemay britt FagertveitHarald KWenche BrohaugCecilie69Bjørg Marit TinholtHilde H HelsethTine SundalToveDemeterVibekeCecilie EllefsenAvaHeidiMonaBLReadninggirl30Heidi LAnniken BjørnesNorahMads Leonard HolvikAnne-Stine Ruud HusevågAnne LiseNora Fjelli