Det blir stort sett noen sider hver dag her og, men altfor ofte blir boka liggende mens jeg ser på tv om formen ikke er på topp. Har ofte tenkt at lydbok er tingen, men jeg har en tendens til å sovne fra den.
Black Metal er ikke helt min sjanger, men en sang her og der synes jeg er bra. Blir det for mye så blir jeg sliten i både ører og hode. Det samme gjelder Techno eller Dance, som i tillegg rett og slett er dårlig musikk.

Lykke til med selskapet! Heldigvis går det ganske fort over :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Tv'n har jeg stort sett på som bakgrunnstøy fordi det er så dårlige programmer som sendes for tiden ... Leser litt hver dag og når jeg ikke leser blir jeg sittende og stirre på bøkene som burde blitt lest og ligger på sofaen og sturer når jeg ikke orker å se på bøkene. Leser hver dag, men antall sider varierer hver dag, men skal få til å lese tre bøker i uka igjen som før.

Black metal er min greie og min form for terapi:) Dance og techno liker ikke jeg heller. Skjærer av meg ørene istede for å høre på den sjangeren gitt.

Lydbok har jeg prøvd, men liker det ikke. Enten irriterer jeg meg over stemmen eller så leser de opp altfor tregt. Men liker radioteateret da. Der er det mer stemningsfullt og atmosfære, men vanlig opplesning gidder jeg ikke. Da foretrekker jeg å lese bøkene selv heller:)

Ja får bare overleve selskapet imorgen og håpe det varer i kun få timer. Jeg får slå meg i lag med hunden der mens jeg er der på besøk for det er jo ingen hemmelighet at jeg liker dyr bedre enn mennesker. De er mye lettere å komme overens med:)

Vi får håpe formen vår holder seg såpass at vi får lest så mye så mye som vi ønsker. God helg videre:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sånn sett er jeg heldig, jeg ser på alt fra I gode og onde dager, Dr. Phil og Gossip Girls til Sons of Anarchy, Criminal Minds, Supernatural og 48 timer (repriser begynner på TVNorge igjen). Det er både varierende kvalitet og sendetidspunkter, men jeg er tv-slave og ser det meste :-) Repriser er jeg også glad i og det finnes jo til alle døgnets tider.

Når du forklarer hva du gjør om dagen så skjønner jeg jo godt at det blir kjedelig.

Det er samme problemet som jeg har med lyd-bok, men det har jeg blitt bedre på å overse. Ifjor prøvde jeg meg på lydbøker og podcast ute i sola og da fungerte det ganske bra. Det skal mye til for at jeg sovner i sola, men jeg er så lyssky at jeg ikke får lest og da var det greit med noe på øret.

Hold ut og kos deg med hunden idag om ikke annet :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ser såpeserier på dagtid jeg også når jeg ikke orker å lese og da ser jeg på I gode og onde dager, Dr. Phil, Home & Away og Hotel Cæsar. Det er ikke serier som er all verdens å se på, men det kveler jo litt tid. Syns det er mindre å se noe på tv. Så vi har jo litt til felles. Såpeserier er ikke all verdens, men når jeg ikke gidder å lese så følger jeg med på det. I gode og onde dager har jeg fulgt med på siden ungdomsskolen selv om det er ikke noe som skjer. Savner X-files fordi det var min serie, men de skal HELDIGVIS begynne å lage nye episoder igjen. De skal bli gjenforent. Spent på om de får til den samme magien som på 90-tallet:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anniken RøilKirsten LundEgil StangelandDolly DuckLailaEster SEirin EftevandGodemineMarit AamdalTanteMamieMorten JensenTherese HolmPiippokattaEli HagelundStine SevilhaugRufsetufsaPilarisKjerstiMariannemay britt FagertveitHarald KWenche BrohaugCecilie69Bjørg Marit TinholtHilde H HelsethTine SundalToveDemeterVibekeCecilie EllefsenAvaHeidiMonaBLReadninggirl30Heidi LAnniken BjørnesNorahMads Leonard HolvikAnne-Stine Ruud HusevågAnne LiseNora Fjelli