Ja, Biesta henviser blant annet til Foucault når det gjelder diskurs. Jeg bruker også Wenger i min oppgave, men jeg har ikke vektlagt dette med kroppsspråk. Jeg har funnet hans begreper om identitet og praksisfellesskaper sentrale for det jeg jobber med. Jeg studerer også pedagogikk:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det må kanskje sies at jeg ikke har dette med kroppspråk fra Wenger, men fra Helle Rønholt sitt bidrag til boken 'Learning Bodies': 'The Body as Narrator', hvor hun henviser til Wenger.

Hva skriver du om?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ok. Da skjønner jeg bedre hva du mener. Jeg er i planleggingsfasen av masterprosjektet mitt, og lurer på å bruke Wenger i teori-biten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenDolly DuckReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsane