1/5.15
Gratulerer med 90årsdagen til Bergljot Hobæk Haff !!

Hun har skrevet mange bøker, men den som hun skrev hun da hun var 71 år ," Skammen" ble en voldsom publikumsuksess. Den skildrer et NS-barn liv gjennom 60 år. "Skammen" ble senere fulgt opp med en dramatisering på Nasjonaltheatret.
I 1996 fikk forfatteren både Brageprisen og Kritikerprisen for boken. Og den ble også av Dagbladet i 2006 kåret til en av de 25 beste romanene fra de 25 siste årene.
Det er det vi ikke forstår som gjør oss klokere, det frister vårt vitebegjær og tvinger oss til å fordype oss(Bergljot Hobæk Haff) I dag er det nok mange av 1 Mai flaggene som vaier i vindene bare for deg!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hvis du ikke har lest "Skammen", så anbefaler jeg den på det aller varmeste.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Har ikke lest den, og den blir nok mitt neste kjøp, men må bare lese en del andre bøker først! Og rett og slett få kjøpt meg en ny bokhylle:-)
Håper du har og fortsatt får en god helg:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Vigdis VoldBjørg RistvedtHilde H HelsethLene AndresenLailaHarald KTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinMarit AamdalKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBSilje