Har lest en del av de bøkene du har listet opp under, og har vel også sett filmene til de fleste. Med Slumdog Milliuonaire (Gutten som hadde svaret på alt) synes jeg faktisk at filmen var bedre enn boken. Ofte så er det motsatt, men med den var det slik. Saman er ein mindre åleine er heller ikke dårlig som film.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg er helt enig! Jeg så jo filmen før jeg leste boken, og hadde skyhøye forventninger. Jeg ble skuffet over boken, men samtidig fylte den en del hull i forhold til hovedpersonens oppvekst blant annet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mhm! Det har du rett i. Bøkene, dårlige eller gode, gir ofte mye mer ut fyllende forklaringer og bakgrunnsinformasjon. Men på den annen side så er det en kunst å formidle dette på en god måte når det eneste du har til rådighet er små, svarte bokstaver. Der står filmen sterke ved at de har både lyd og bilde, noe som blir utnyttet til det fulle i Slumdog Millinaire.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenDolly DuckReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsane