Er det mulig å blokkere en bruker en finner slitsom så vedkommende ikke kan sende en private meldninger her inne?

Jeg ønsker en slik funksjon.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Det du kan gjøre er å svare personen i forumet, slik at alle kan lese det. Da viser du at du er imot private meldinger. Men vedkommende bør få en advarsel og informasjon om dette først. Spørsmålet er hvorfor det finnes en slik anledning på bokelskere til å sende private meldinger. Ulike personer kan jo ha ulike oppfatninger om hensikten med det. Viktig å tenke på at vi er veldig forskjellige.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei! Jeg forstår deg ikke helt. Jeg er ikke imot funksjonen å sende private meldninger. Men etterspør en funksjon der du kan blokkere personer man ikke ønsker skal sende meg private meldninger.

Dette er mulig i andre sosiale medier. Burde gå an å ha her også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
  1. Har du fortalt vedkommende at du ikke ønsker private meldinger fra han/hun/hen?
  2. Har du spurt hva denne personen vil deg?
  3. Hvis du ikke blir respektert etter å ha gitt klar beskjed, kan du enten la være å lese meldingene (det ville jeg ha gjort,) eller si at du kun besvarer meldinger i åpent forum.
  4. Siden jeg ikke vet om dette gjelder en person som plager deg, eller om du stadig vekk får meldinger fra flere personer, er det vanskelig å være mer konkret, men jeg tenker at de eller den som skriver til deg, kanskje har andre tanker omkring dette med kontakt i denne forbindelse enn det du selv har.
Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]

Det er absolutt bruk for en slik funksjon her inne, det å ha muligheten tror jeg hadde vært betryggende for flere av oss. Håper eierne ser dette og vurderer å innføre det. Om flere kan se behovet så håper jeg dere støtter det ved å svare på denne tråden, på den måten kan utviklerne se at flere ønsker det.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland Skjeggerud