Sånn litt på sidelinjen: Jeg kan informere om at navnebyttet har å gjøre med at tjenesten allerede het Storytel i Sverige, og at det måtte beholdes da Cappelen Damm lanserte det her i Norge. Ordflyt var norsk, mens Storytel lanseres i flere land med oppstart i Sverige. Ordflyt "forsvant", men kundene fikk tilbud om noe nytt. :)

Det er forøvrig både lydbøker og e-bøker hos Storytel, så hvis man er storkonsument av e-bøker kan den være verdt det allikevel. Opp til hver enkelt. Jeg bruker den til lydbøker, i kombinasjon med Audible (som i litt større grad har det jeg leter etter på engelsk, men som ikke har noe på norsk).

(Jeg jobbet litt med kategorisering, tagging og listelaging i Storytel i fjor)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Dersom man storkonsument av e-bøker kan kanksje eREADZ også være en ide. Her koster det "bare" 99 kr måneden for ett ubegrenset antall e-bøker i måneden. Så er det bare å krysse fingrene for at de etterhvert kommer med lydbøker også.

https://www.ereadz.com/no/ereadz-subscriptions/

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GJulie StensethMonica CarlsenBeathe SolbergKirsten LundPiippokattagretemorMorten BolstadNikkaChristofferKjell F TislevollAnniken RøilHarald KHilde H Helsethandreas h. o.Ellen E. MartolHelen SkogBertyBerit RJarmo LarsenTuridmajaTheaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsTanteMamieHenrik  Holtvedt AndersenLisbeth Marie UvaagTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibeke