I dag er 130 år siden den danske forfatterinnen Karen Blixen ble født!
"Du må prege ditt liv mens du har makt over det, slik at det lukker seg uten spor når du er gått ut av det"(Karen Blixen)
**

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Hvis du ikke har lest "Den afrikanske farm", så anbefales den på det varmeste.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg kjøpte nettopp "Den afrikanske farm", det kan ta årevis før jeg får dratt meg opp på loftet!! Så nå er den i rekken på bøker som skal leses i løpet av kort tid;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har lest boken for mange år siden, men det er en bok som jeg har tenkt å lese om igjen! Har eid den en gang,og håper at den at ligger i en av bokkassene som ble lagret på loftet etter at vi leide ut huset for 12-13 år siden!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtHilde H HelsethLene AndresenLailaHarald KTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinMarit AamdalKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBSiljeJarmo Larsen