Jeg har lenge tenkt å lese denne boka, og etter å ha lest lokalavisen i dag, ble jeg minnet på den, så nå har jeg lagt den klar , blir helgeboka!
I lokalavisen stod det litt om filmen " Pyromanen", som er basert på boken av Gaute Heivoll. Filminnspillingen starter 28 april. Sceneograf Kristine Wilhelmsen hadde vært på besøk hos gjenbruksbutikken i min bygd, Kvinesdal. De var på jakt etter tidsriktige rekvisitter som skal brukes på settet i Kristiansand gamle teater. I Kvinesdal hadde funnet både lamper og gardiner. Dette er noe som jeg aldri tenker over når jeg ser en film, men for en genial måte å finne rekvisitter på! Filmen har et budsjett på 30 millioner, så en flott måte både å spare penger og miljøet på!
Ellers så tenker jeg at det kanskje er delte meninger om denne filmen, det er nok sårt for mange å på nytt bli minnet om tragedien som utspant seg i den lille bygda Finsland i 1978.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Har ikke sett filmen,og boka har jeg "lest" på lydbok. Men den var god,en dramatisk og utrolig historie. Og veldig godt opplest av Even Rasmussen. Du kan glede deg til en god leseopplevelse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenHarald KAnniken LSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MAkima MontgomeryChristofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingmarithcTine SundalEllen E. MartolJohn Larsen