Tusen takk for tips, men er ikke helt fortrolig med e-bøker, er litt treg!! Det er så mange som anbefaler det, synes du at det fungerer bra ?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Det kommer vel mest an på hvilke media du leser den på. Datteren min la igjen en iPad hos meg for ett og et halvt år siden, og på den hadde hun lastet ned noen bøker. Da var jeg solgt, og begynte å ønske meg min egen. Den har i tillegg så mange andre funksjoner. Nå har jeg mistet oversikten over hvor mange e-bøker jeg har lest på den, og hvis du går tilbake i tid og tråder her på bokelskere, så var jeg en av de mest skeptiske til e-bøker :)

P.S. vil bare legge til at jeg ikke har annen erfaring enn min iPad. Kindle lesebrett er populært, og det finnes flere andre muligheter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skal spør min datter om å få låne hennes, og få henne til å laste ned en bok for meg, for dette var nok det siste "sparket" jeg trengte!!;-)
Skal gi deg tilbakemelding om hvordan det går!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det vil åpne seg en helt ny verden for deg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliKarin BergReidun SvensliVidar RingstrømgretemorMetteIreneleserHarald KTonje SivertsenmgesiljehusmorLailaritaolineIngrid HilmerTine VictoriaKirsten LundEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine SundalsomniferumLene MCathrine PedersenDolly DuckConnieTor-Arne JensenKristine LouiseRonnyGeir SundetHanne Kvernmo RyeBjørg L.Torill RevheimWenche VargasRufsetufsaSigrid Blytt TøsdalKristinVannflaskeIngunnJEli Hagelund