Jeg blir tidlig hver morgen vekket av fantastisk fuglesang. De fleste fuglene er vel tilbake, og er nå klare for å finne seg en make. Fuglesang har alltid virket beroligende på meg, det er fantastisk å gå i naturen og hvis jeg da bare prøver å fokusere på å lytte, da er livet skjønt! Da kan jeg noen ganger høre de vakre "symfoniene" som kommer fra trærne!
Det finnes også mange bøker om fugler, både fagbøker, romaner( fuglane) , poesi!
Jeg har bare noen fagbøker og selvfølgelig "fuglane", men hvis det er noen andre som har bøker de kan anbefale så blir jeg veldig glad for det!
Og fortell gjerne hva fugler betyr for deg!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Siden du befinner deg i den litterære fugleheimen - kan du ikke snike deg unna The Raven av Edgar Allan Poe.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Leste nettopp et flott sitat av Bjørnstjerne Bjørnson,." Det er etter regn at fuglene synger"
Det traff meg på en spesiell måte, hvis man tenker seg at betydningen er den samme som,. "bakom skyene er himmelen alltid blå"
Og det er nok derfor at fuglesang har en spesiell plass i mitt hjerte!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Anbefaler Fugletribunalet av Agnes Ravvatn! Du kan låne den av meg om du vil :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei!! Nå kom jeg kom den boka, det er nok du som har pratet om den, hvis jeg ikke finner den på en av "mine" butikker så låner jeg den gjerne!
Fortsatt fin dag til deg;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bibliotekenes e-bokutlån har den disponibel og klar for utlån, du trenger bare lånekort :)
rettere sagt lånenummer og pinkode.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk for tips, men er ikke helt fortrolig med e-bøker, er litt treg!! Det er så mange som anbefaler det, synes du at det fungerer bra ?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det kommer vel mest an på hvilke media du leser den på. Datteren min la igjen en iPad hos meg for ett og et halvt år siden, og på den hadde hun lastet ned noen bøker. Da var jeg solgt, og begynte å ønske meg min egen. Den har i tillegg så mange andre funksjoner. Nå har jeg mistet oversikten over hvor mange e-bøker jeg har lest på den, og hvis du går tilbake i tid og tråder her på bokelskere, så var jeg en av de mest skeptiske til e-bøker :)

P.S. vil bare legge til at jeg ikke har annen erfaring enn min iPad. Kindle lesebrett er populært, og det finnes flere andre muligheter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skal spør min datter om å få låne hennes, og få henne til å laste ned en bok for meg, for dette var nok det siste "sparket" jeg trengte!!;-)
Skal gi deg tilbakemelding om hvordan det går!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det vil åpne seg en helt ny verden for deg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliKarin BergReidun SvensliVidar RingstrømgretemorMetteIreneleserHarald KTonje SivertsenmgesiljehusmorLailaritaolineIngrid HilmerTine VictoriaKirsten LundEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine SundalsomniferumLene MCathrine PedersenDolly DuckConnieTor-Arne JensenKristine LouiseRonnyGeir SundetHanne Kvernmo RyeBjørg L.Torill RevheimWenche VargasRufsetufsaSigrid Blytt TøsdalKristinVannflaskeIngunnJEli Hagelund