Storytel har jeg ikke prøvd. Du er fornøyd med den?

Whispersync for Voice heter opplegget mellom Kindle og Audible:
http://www.audible.co.uk/mt/wfs/narrow/ref=a_pd_Fictio_c2_1_wsrch

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Bortsett fra prisen er jeg veldig fornøyd med Storytel. Men veksler litt mellom Storytel og Audible. Måneder hvor jeg tenker at jeg ikke får hørt så skrekkelig mye bruker jeg Audible siden man her betaler per bok.

Det beste med begge to er at man kan stille hastigheten på opplesningen. Som andre har påpekt her - norske opplesere leser ofte fryktelig tregt. Da er det veldig greit å kunne speede ting opp. Denne muligheten eksisterer jo ikke for CD-lydbøkene fra biblioteket (jeg har i hvert fall ikke en CD spiller i bilen hvor det er mulig), så jeg har rett og slett ikke giddet å låne noe særlig lydbøker der i fra i det siste. Men så stod plutselig "Svøm med dem som drukner" på hyllen og smilte til meg. På papirboken er det jo bare 82 stykker i kø og for eboken er jeg vel nå nr 16 i køen. Kunne ikke helt tro jeg så riktig rett og slett. Så nå skal jeg bruke de neste 12.5 timene frem og tilbake til jobb for å høre den ferdig. Blir vel ut i slutten av neste uke tenker jeg. Går litt tregt. Men ikke plagsomt tregt, selv om jeg jo hadde foretrukket et noe hurtigere lesetempo.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har bare prøv Storytel av lydbok appen, men liker den godt! Jeg hører kun på norske/svenske lydbøker. Eneste som trekker ned er mnd prisen på 169 kr.
Venter i spenning på hvordan det vil fungere med lydbøker i ebokbib og når det kommer....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg hører på engelske, norske og svenske lydbøker via Storytel, og synes det er glimrende! Det som er det aller beste (for meg som lærer) er at den har alle de gamle, klassiske tekstene, så hvis jeg leter etter noe av Welhaven eller Ibsen, så finner jeg det der. Jeg lytter til romaner når jeg sykler til jobb, i klassen blir det dikt og forskjellige korttekster, og i bilen på langtur hører vi på alle hørespillene fra NrK. Noen av bøkene kan også leses som ebok samtidig. Jeg synes app-abonnementet koster meg mange penger, men det er i alle fall månedens best benytted penger:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GJulie StensethMonica CarlsenBeathe SolbergKirsten LundPiippokattagretemorMorten BolstadNikkaChristofferKjell F TislevollAnniken RøilHarald KHilde H Helsethandreas h. o.Ellen E. MartolHelen SkogBertyBerit RJarmo LarsenTuridmajaTheaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsTanteMamieHenrik  Holtvedt AndersenLisbeth Marie UvaagTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibeke