Ut frå omtalen på bokelskere-sida for boka versus det vesle eg hugsar frå TV-serien meiner eg det må vere heilt ulike historier. I TV-serien meiner eg å hugse at opptakta til historia var at ei engelsk dame (sikkert med norske anar) arva eit hus på Sunnmøre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ja, det stemmer nok det, ingen engelsk dame her enda.... Og vi er i Lofoten. Men porselensdukker er med og det syns jeg at jeg husker fra TV-serien også;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vet at det er to helt forskjellige historier, kom bare til å tenke på TV-serien når jeg så tittelen på boka, mener jeg byttet den til meg her på bokelskere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Nora KjærstadTom-Erik FallaKirsten LundmarithcRonnyLene AndresenRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinLailaTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanInger-LiseTrygve JakobsenReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalTjommi