Å deilig med kort uke og helg igjen! Også så fint vær vi har fått, nå går det an å sitte ute å lese, det er det beste jeg vet!! Nå leser jeg Is it just me av Miranda Hart, morsom og på engelsk. Og samtidig har jeg nettopp begynt på Malstrømmen av Frode Granhus, den virker skikkelig spennende. Den vekker imidlertid minner om en påskekrim som gikk for mange år siden..... Men denne boka er jo skrevet i 2010. Er det noen av dere som vet om det er noen sammenheng her? Ellers vil jeg bare si god helg:-)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Ut frå omtalen på bokelskere-sida for boka versus det vesle eg hugsar frå TV-serien meiner eg det må vere heilt ulike historier. I TV-serien meiner eg å hugse at opptakta til historia var at ei engelsk dame (sikkert med norske anar) arva eit hus på Sunnmøre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det stemmer nok det, ingen engelsk dame her enda.... Og vi er i Lofoten. Men porselensdukker er med og det syns jeg at jeg husker fra TV-serien også;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vet at det er to helt forskjellige historier, kom bare til å tenke på TV-serien når jeg så tittelen på boka, mener jeg byttet den til meg her på bokelskere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Husker også den påskekrimmen og skaffet meg selv den boka fordi jeg husket TV-serien.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Lene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallaKirsten LundmarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinLailaTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanInger-LiseTrygve JakobsenReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalTjommi