Billedkunstneren Håkon Bleken (81 år) forteller at Knausgårds bøker har han ikke kommet gjennom. "Jeg begynte, men fant ut at jeg ikke har tid til å bruke resten av livet på å lese 2600 sider Knausgård. Hadde jeg vært ung, så, men jeg vil male resten av livet", sier Håkon Bleken til Dagbladet 7.april.

Nå er ikke jeg på langt nær like gammel som Bleken, men jeg har faktisk tenkt noe av det samme: at jeg ikke gidder å lese et så langt verk av én forfatter, når det er så mye annet verdifullt som jeg også trenger tid på.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg holder på med bok nr.2. Klarer ikke helt å bli enig med meg selv hva jeg syns om disse bøkene. Noen setninger er så lange som vonde år... - Spesielt en setning i nr.2, som jeg prøvde å lese flere ganger, og følte at jeg mistet pusten av hver gang... Den går over to halve sider...! - Har fundert på om jeg skal orke å skrive den inn her, til analysering. Bøkene har helt klart gode skildringer og beskrivelser i perioder, men etter min mening er det altfor mange detaljbeskrivelser av hva han hele tiden gjør. Kunne vært morsomt å telle etter hvor mange ganger fyren tenner seg en røyk i disse bøkene... (fyren lever jo nesten bare av røyk, øl, kaffe og te) - men jeg gidder ikke å telle etter... ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeStig TJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnneWangMarianne MHarald KBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjersti