Jeg leste denne boka først og fremst fordi ungdommen min leste den, og likte den, så jeg ville se hva det var for noe. Jeg likte boka kjempegodt, først og fremst fordi det er en flott kjærlighetshistorie. Boka var veldig lettlest, men jeg følte likevel at jeg kjente blodetbruse i kroppen når jeg leste om kjærligheten mellom de to. Jeg har ikke noen erfaring fra før med vampyrer, så derfor vil jeg ikke si noe om det. Det som jeg også likte var at hovedpersonene ikke "går over streken", resten kan vi tenke oss til :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Synes også den første boken på mange måter var både søt og unik. Tittelen var heller ikke så kvalmende at jeg ble flau over å uttale den, hvilket ofte er tilfellet med kjærlighetsromaner. Hva oppfølgerne angår, så må jeg innrømme at de dempet litt av min entusiasme for både Bella, Edward og vampyrkjærlighet generelt. For etterhvert så går det, som du så fint uttrykker det, litt over streken, og dermed går romantikken, kjærligheten, spenningen og leselysten rett ut vinduet. Meyer kunne godt gitt seg med den første.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelKirsten LundPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol Skipnes