Har du lest noko av Stein Riverton? Eg las (eller høyrde) Jernvognen i fjor, og den var forfriskande gamaldags om ein kan nytte eit slikt uttrykk. Riverton, eller Elvestad som han eigentleg heitte, skreiv ein grumasse krimbøker tidleg på 1900-talet, og eg kjem nok til å lese meir av han i framtida.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Han er bra, skrev de 27 første heftene av Lys og skygge (med unntak av nr 22 som Herman Wildenway skrev etter ide av Riverton) og fant opp Knut Gribb og Thomas Ryer. Har selv hørt Jernvognen på radio for mange år siden, og har det på cd. Er ikke så interessert i lydbøker, men hørespill er helt greit, har en hel del Knut Gribb som jeg husker jeg hørte en del av på radio for mange år siden. For ca 10 dager siden leste jeg det først Sven Elvestad ga ut, Skjebergmysteriet - eller Severin Mellebyes sidste blink, anonymt i 1902. Basert på en virkelig historie som han dekket som journalist.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Nora KjærstadTom-Erik FallaKirsten LundmarithcRonnyLene AndresenRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinLailaTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanInger-LiseTrygve JakobsenReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalTjommi