Jeg må bare innrømme at denne boken ikke appellerer så veldig til meg, det er rett og slett det den handler om, jeg syns ikke temaet virker interessant og jeg ville aldri valgt å lese denne selv. Finner det også rart at det er en mann som skal være stemmen til en middelaldrende kvinne, men meg om det. Jeg har bestemt meg for å legge mine fordommer og forutantagelser til side og gi den en sjanse. For det er jo nettopp noe av det som er så spennende med lesesirkelen, at man kommer over bøker man ikke ville valgt selv! Til orientering så har de den idag på ark.no til 266,- jeg bestiller den derfra nå:-)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Hvorfor i all verden er det rart at en mann kan være stemmen til en middelaldrende kvinne? For meg er det veldig rart å lese en slik uttalelse! En av de beste romanene jeg vet om er skrevet av en mann hvis hovedpersoner er kvinner (fra unge til middelaldrende til gamle): The Easter Parade av Richard Yates! Den er jo virkelig en kvalitetsroman, og ingen har brukt det mot ham at han var mann...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det er mulig det bare er meg, men jeg syns ofte at jo lenger forfatteren er fra hovedpersonen (alder,kjønn,kultur etc), dess mindre troverdig kan historien bli. Vil poengtere at dette er min mening etter å ha lest både bøker av kvinner med mannlig hovedperson og motsatt. Kanskje jeg bare har vært uheldig? Og selvfølgelig finnes det alltid unntak:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tja. Kommer vel også an på forfatteren, regner jeg med :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det gjør det nok.
Det blir nesten mer imponerende om en forfatter kan skrive "troverdig" om det motsatte kjønn.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ooops, no ser eg at du posta jo eit svar som var nesten heilt likt mitt, og medan eg skreiv mitt. Eg har ikkje plagiert, altså. Æresord. Vittig at det skulle bli så likt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hi hi, vi er vel ganske samstemt om dette da:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for tipset om tilbodet frå ark, forresten. Bestilte derifrå no.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Emil ChristiansenTatiana WesserlingBenedikteLilleviReadninggirl30Tor-Arne JensenKirsten LundBjørg RistvedtAnette SHarald KVanja SolemdalOleElin Katrine NilssenBenedicteHanneKaramasov11HegeTorIngvild SSigrid Blytt TøsdalKaren RamsvikJulie StensethHilde H HelsethAnne Beth Amdal VoldMorten BolstadMarianne MTheaJan-Olav SelforsHeidi BBKikkan HaugenRune U. FurbergSynnøve H HoelMaud Jeanette Nygren WollGeir SundetReidun SvensliHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardGroVibekeLisbeth Kingsrud Kvisten