Tusen takk for flott omtale av Butcher's Crossing i Reading Randi!

Vi har lest de samme, tre romaner av John Williams, og ja, jeg er skjønt enig med deg i at de er helt fantastiske romaner alle tre :-)

Har du tenkt å prøve deg på debutromanen hans, Nothing but the Night fra 1948, også? Jeg har hatt den stående i hylla en stund, og kommer nok til å lese den med tid og stunder, selv om han etter sigende ikke var fornøyd med den selv.

(Ser forresten nå at jeg har rotet med navnene i det første innlegget mitt, men har nå rettet det opp.)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Takk, Monica. (Så det var noe med navnet ja, men det var ikke til å misforstå). Jeg har ikke den debut-romanen nei, og den er ikke på biblioteket - så jeg lar det bero. Men jeg synes det alltid er lurt å lese flere bøker fra samme forfatter for å danne seg et bilde. (Dvs - selvsagt av de forfatterne man i utgangspunket tror er interessante)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KKirsten LundToveReadninggirl30LailaHegeAlexander John Lucas Sletsjøe OlafsenHeidisveinCathrine PedersenINA TORNESPiippokattaEster SVibekeStig TJakob SæthreGunillaIngunn SAnne Berit GrønbechNinaaRmaNdA BaisLisbeth Kingsrud KvistenGeir SundetBjørg L.Sigrid NygaardBerit RDressmyshelfMarianne MBente NogvaHarald AndersenAnne LønøyLars MæhlumHilde H HelsethTralteMargrethe  HaugenKjell F TislevollElisabeth SveeOleBård StøreDagfinn Jakobsen