Shopoholiker er et ord som ble populært for noen år siden, litt alvor og litt humor lå nok i det. Det er vel fortsatt ikke en diagnose, men at mange av oss handler mer enn vi trenger og kanskje mer enn vi strengt tatt ønsker er nok tilfellet.
Jeg må hvertfall innrømme at jeg flere ganger har bestemt meg for å kutte ned på innkjøpene, men det tar ikke lang tid før jeg er i gang igjen. Etter å ha lest denne boka har jeg ingen unnskyldning til å handle hemningsløst lenger. Nå gjelder det å ta et oppgjør med egen viljestryke, impulskontroll og egne verdier. Dette er en informerende bok som tar opp noen av problemene våre shopping-impulser fører til. Alt som nevnes i boka er selvfølgelig og godt kjente problemer, ting jeg allerede er opptatt av. Noen ganger trenger man en liten push og det var det denne boka ga meg.

Boka er skrevet med humor og alvor, den er informativ uten å virke belærende. Forfatteren bruker sine egne opplevelser, både gode og dårlige, og på den måten får hun det til å virke oppnåelig for de fleste av oss.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviHarald KAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaNinaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergBerit RAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeHeidiEirin Eftevand