Hei! Jeg har skrevet denne boken. Den kom ut for noen få uker siden. Dersom du har lest den, er jeg veldig glad for all respons - ros og ris - og post det gjerne her i full offentlighet :) Mvh. Jørgen M.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Som bibliotekar var jeg på utkikk etter en bok med praktiske tips for god undervisning. Formidlingsarbeid, og følgelig også undervisning, har blitt en stadig viktigere del av samarbeidet mellom bibliotek og skole. Dette er en av flere bøker jeg har lest. Mye nyttig som skal prøves ut i forhold til litteraturformidling og utvikling av leselyst blant elevene. Har notert meg din anbefaling om praksis før teori, og mest praksis og minst teori. Dette med å starte med ytre motivasjon, deretter skape indre motivasjon. Tips om mestringsfølelse, gi valgmuligheter, respons, veksling mellom ulike undervisningsformer, korte intervaller med mer. Får håper jeg kommer opp med et godt undervisningsdesign ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for tilbakemeldingen! Jeg har selv nært samarbeid med bibliotekarene her hvor jeg jobber (ungdomsskole og bibliotek er samlokalisert), og synes det er et veldig givende samarbeid. Fint at boken kan ha en nytte også utenfor det tradisjonelle klasserommet (det er flere som ikke er lærere som har sagt det samme). Igjen: Tusen takk for tilbakemeldingen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne M