Ble ikke noe lesing på meg hittil idag, ble uvell igår kveld og fra tre tiden i natt startet det med løs mave og oppkast. Ble så ille at jeg måtte re meg opp en soveplass på badet med puter, dyne og pelspledd. Prøvde først med kjerringrådet som virker mot løs mave, potet mel og vann/saft/brus men pga oppkastinga måtte jeg gi opp det. Drakk litt lunket vann, men det kom rett opp, men ved 8-tiden ringte jeg ned til vakta i blokka (bor i blokk med vakt, siden det bor flere gamle og utviklingshemmede her) og fikk kjøpt meg en flaske PepsiMax siden kjerringrådet mot oppkast er enten flat cola eller vørterøl. Etter at flaska hadde stått med korken av i minst 4-5 timer ga oppkastinga seg. Har sittet å sett på sporten på NRK direkte på pc'en på badet siden kl 9. Vill ikke flytte tilbake til senga enda pga den løse magen. Har hatt uhell tidligere. Har 2 bøker liggende under puta i tilfelle jeg er i form til å lese senere, Ulf Hjardars Beretninger fra Den store spritkrigen og Over grensen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Det høres ikke noe særlig ut. Jeg håper virkelig du er bedre og ønsker deg god bedring!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fikk tatt meg en kopp potet mel og det gikk greit, og for ca 1 1/2 time siden spiste jeg et rundstykke og det gikk også greit. Siden det er slutt på colaen ( fikk lånt en flaske til av en i blokka) skal jeg gå tilbake til saft som jeg har, er ikke så lysten på å gå ut å handle selv om Kiwi kun er to kvartaler unna. Bøkene på Frs bib er tilgjengelig frem til onsdag så jeg ser det ann imorgen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Omgangssyke er djevelens verk! Brekker heller begge bena og ei arm fremfor det. God bedring til deg!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Følte meg bra nok til å flytte inn i senga, hadde problemer med å ta en lur på badet siden jeg ikke har en madrass å ligge på, har brukt sovesofa i minst 40 år og er vant til det. Har 2 kapitler igjen av Den store spritkrigen, så jeg leser i hvert fall ut den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Lene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallaKirsten LundmarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinLailaTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanInger-LiseTrygve JakobsenReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalTjommi