Ordet "kvinne" har en litt dårlig klang i mine ører, uten at jeg kan si hvor det kommer fra. Feminister kommer heldigvis i mange forskjellige varianter så å si at man ikke liker de føler jeg blir litt rart, men jeg regner med at du mener den stereotypiske feministen som er full av mannehat?

Det høres ut som du leser variert også denne helgen. Rebecca husker jeg at jeg likte da jeg leste den for mange år siden. Den har jeg faktisk tenkt å gjenlese, men akkurat nå ligger den i en av mange esker hjemme hos foreldrene mine. Kristina Ohlsson er også en favoritt, selv om jeg ikke har lest Glassbarna.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Sånn har det alltid vært hos meg også. Jeg grøsser innvendig når jeg hører ordet kvinne. Jeg kan ikke noe for det. At jeg ikke liker feminister har med å gjøre med de feministene som har en trang til å preike om alt mulig og samtidig tror at de er noe. Det er feminister jeg ikke liker og som jeg kaller for feministmas. Er ikke for å fornærme noen eller noe, men man kan ikke like alt.

Rebecca er min førstegangslesing, men har hørt så mye om boka og filmen i så mange år at følte det var på tide å lese boka og eventuelt se filmen senere (den riktige rekkefølgen) og Kristina Ohlsson har jeg ikke lest noe av før, men alltid spennende å lese bøker av forfattere man ikke har lest noe av fra før, utfordre seg selv litt. Kjedelig å lese bare det man er vant til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stig TLars Johann MiljeTjommiBeate KristinReidun SvensliLene AndresenMads Leonard HolvikAstrid SæverhagenVannflaskeKaren PatriciaReidun Anette AugustinFindusReadninggirl30Beathe SolbergMarianne MBjørg L.BenedikteMaria Festli EriksenMonica CarlsenSynnøve H HoelsiljehusmorSigrid NygaardrubbelTonesen81NorahIngeborg GTine SundalKareteInge KnoffAnniken RøilKirsten LundEgil StangelandDolly DuckLailaEster SEirin EftevandGodemineMarit AamdalTanteMamieMorten Jensen