Det må være en feil på siden til Slaktehus 5 av Kurt Vonnegut. Når jeg søker opp boken og klikker på den, kommer den lett omskrevne versjonen av Obstfelders dikt Jeg ser opp. Fint om du kan se på dette, Andre. Takk!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Du har rett, Lillevi! (selvfølgelig!). Fint for mange om dette blir rettet opp. På google er der side opp og side ned om boken. Den er til min glede funnet verdig til å være utgitt både på "Århundrets bibliotek" og "Verdensbiblioteket". (begge DnB)(?).
Benytter anledningen til å ønske deg en særdeles god søndag.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vi har en gammel Lanterne-utgivelse som jeg for lengst skulle ha lest. Ditt innlegg og diskusjonen i tråden "Boktipset" ga meg et ekstra puff til å føre den opp på min leseliste. Takk skal du ha!
Og dermed oppdaget jeg at bokens side rett og slett mangler.

Riktig god helg til deg også, Rolf!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det er du som skal takkes , særlig fordi du reagerer som her på andres vegne! Hyggelig hilsen å få, uansett, Lillevi.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer Smedaas