Vår bokelskervenn Eirik Røkkum har skrevet en veldig fin og tankevekkende artikkel i nettmagasinet Harvest - Mennesket & Naturen. Anbefales!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Hoi! Jeg var så freidig nå nettopp at jeg googlet meg selv, og det var først da fikk jeg øye på dette innlegget (jeg er ikke særlig aktiv her inne lenger, og bruker siden mest pga ønskelisten og for å ha en oversikt). Jeg setter stor pris på både rosen og delingen. Tusen takk!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Og nå er du også blitt en klassiker i Harvest, - gratulerer! Kopiert fra facebook:

Harvest - Mennesket & Naturen

EN HARVEST-KLASSIKER TIL GLEDE FOR NYE LESERE
Hver fredag i juli gir vi deg en Harvest-sak som du ikke bør gå glipp av. Vi har valgt ut fire saker som har stått på Harvest tidligere, og som har truffet spesielt godt hos våre lesere. Fordi de har vært opplysende, viktige, velskrevne eller kontroversielle. Eirik Røkkum er i følge seg selv en "saktmodig kar" fra kysten av Nordmøre. I dette essayet kritiserer han det store prestasjonsfokuset som i dag preger friluftslivet, og tar til orde for en saktere måte å oppleve naturen på. Essayet skapte begeistring og irritasjon da det ble publisert første gang. Les og bli klokere.

Om våghalser, i friluftslivets år
HARVEST.AS

http://harvest.as/artikkel/om-vaghalser-i-friluftslivets-ar

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Takk! En artig ære, det der, og langt mer enn jeg noengang hadde trodd.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Åh, bra, velskrevet artikkel! Kjenner meg igjen, ja... En skjønner på enkelte kommentarer nederst at noen ikke fikk med seg innholdet... hehe

Godt sagt! (2) Varsle Svar

*"Samtidig er det et natursyn som kommer frem hvor målet for det å gå på tur er å samle erobringer, apropos forføreren Don Juan. «Bjørnøya er det mest utilgjengelige stedet å surfe, og nå har vi gjort det!», som om Bjørnøya var ei nonne som hadde sverget ed "

Hehe, godt sagt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Et meget godt poeng i denne fine artikkelen (som med fordel kunne ha vært kortet ned)! Takk for tipset, Ellen og for artikkelen, Eirik Røkkum.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

siljehusmorTor Arne DahlKirsten LundCecilie69Ingunn SNtotheaRolf IngemundsenCathrine PedersenWenche VargasAkima MontgomeryBjørg Marit TinholtReidun SvensliAnn ChristinBente NogvaIngunnJChristofferJohn LarsenEster SSynnøve H HoelGrete AastorpChristin SillibakkenMalinTheaG LNikkaDaffy EnglundBerit RSigrid Blytt TøsdalPiippokattaMarie HolterEvaHanne Kvernmo RyeJulie StensethEileen BørresenTove Obrestad WøienChristinaLinda Rastenmay britt FagertveitLene AndresenHarald K