Du godeste, for en flott blogg du har laget! Jeg er nesegrus i beundring! Tror jeg må spørre deg til råds når det gjelder hvordan du har fått til alt dette med bildene også! Jeg elsker å fotografere selv, og har et lass med bilder jeg gjerne skulle ønske jeg fikk presentert på en morsom måte. Jeg kommer tilbake til deg! Må bare først gjøre unna en tur til Amsterdam. ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

He,he...er det bare et år siden, ja. Du har da sannelig gjort det stort i Blogging, Rose-Marie. Det blir ikke så mye i "Reading"-bloggen min for tiden, det har vært litt mer i den "Året Rundt"-bloggen, men jeg ser jo at når en blogg er "up and go" så lever den da sannelig sitt eget liv....hver dag er det i hvert fall noen innom. Lurt når man har et søkefelt slik at man lett kan finne frem til noe man leter etter....Enormt arbeid du har lagt ned i løpet av et år!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Reidun SvensliHarald KIngunn SKarin BergEllen E. MartolOleTone Maria JonassenHilde H HelsethHelena EAnniken RøilHeidiLena Risvik PaulsenLilleviBente NogvaKirsten LundBjørg RistvedtEgil StangelandIreneleserAnne-Stine Ruud HusevågJane Foss HaugenKjell F TislevollMarteHilde VrangsagenEivind  VaksvikellinoronilleMona AarebrotJoakimMargretheReadninggirl30Martine GulbrandsenNina SolåsRandiALailaGladleserJoannNinaToveBeathe SolbergNeraBjørg L.