Den synes jeg er helt innenfor. Alt som handler om forfatterens egne opplevelser og erfaringer går under memoir, sånn jeg forstår det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Supert!
Da har jeg mange alternativer stående i hylla! Var litt usikker på hva det begrepet innebærer...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har bestemt meg for å lese Trond Kirkvaags Kom ikke nærmere - jeg og far som "A Memoir" siden jeg kom over den en gang jeg var i Litteraturhjørnet for å hente noe jeg hadde kjøpt på QXL.

Siden jeg leser flere fagbøker/sakprosa enn romaner prøver jeg å tilpasse lista til så mange som mulig, min triologi er om Olav Tryggvasson.

Er selv ferdig med 3 bøker til:

Vi er nå i uke 10, så jeg henger fortsatt litt etter, men har i hus minst bøker til 30 punkt på lista. Og sjekket nettopp bøker for "A book at the bottom of your to-read list" og fant av de første bøkene jeg la inn Demoner - besettende djevler og andre ondskapsfulle vesen og Varulver - blodtørstige menneskedyr og hårete filmhelter i serien om det overnaturlige fra Humanist Forlag AS, de to siste i serien jeg ikke har lest. Jeg har hele serien, fikk tak i den siste om Alver - naturens barn - kulturens skapninger da forlaget hadde salg i fjor, og regner med å lese hele serien om igjen i år.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Nora KjærstadAnn-ElinLailaTanteMamieDolly DuckHilde H HelsethLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete Aastorp