Lurer også på hva dere legger i "En memoir"?
Kan det f.eks. være "Idas dans"?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Den synes jeg er helt innenfor. Alt som handler om forfatterens egne opplevelser og erfaringer går under memoir, sånn jeg forstår det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Supert!
Da har jeg mange alternativer stående i hylla! Var litt usikker på hva det begrepet innebærer...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har bestemt meg for å lese Trond Kirkvaags Kom ikke nærmere - jeg og far som "A Memoir" siden jeg kom over den en gang jeg var i Litteraturhjørnet for å hente noe jeg hadde kjøpt på QXL.

Siden jeg leser flere fagbøker/sakprosa enn romaner prøver jeg å tilpasse lista til så mange som mulig, min triologi er om Olav Tryggvasson.

Er selv ferdig med 3 bøker til:

Vi er nå i uke 10, så jeg henger fortsatt litt etter, men har i hus minst bøker til 30 punkt på lista. Og sjekket nettopp bøker for "A book at the bottom of your to-read list" og fant av de første bøkene jeg la inn Demoner - besettende djevler og andre ondskapsfulle vesen og Varulver - blodtørstige menneskedyr og hårete filmhelter i serien om det overnaturlige fra Humanist Forlag AS, de to siste i serien jeg ikke har lest. Jeg har hele serien, fikk tak i den siste om Alver - naturens barn - kulturens skapninger da forlaget hadde salg i fjor, og regner med å lese hele serien om igjen i år.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagNora KjærstadAnn-ElinLailaTanteMamieHilde H HelsethLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJ