Hallo, han har jo 3 koner, ingen god grunn til latter i hverdagen !!:-):-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 13 svar.

For ikkje å snakke om 3 svigermødre ... men desse høyrer vi jo lite om.

Det slo meg forøvrig at når ein først skal halde seg med 3 koner, så virker det jo fornuftig å ha ei hytte til kvar av dei. Det ligg nok ein del prøving og feiling bak før ein fann fram til dette konseptet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

ja, en obi meg her og en obi meg der;-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så flott profilbilete! Er det Maykita?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ser jo nå at du også har byttet profilbilde, skikkelig nydelig valp, utrolig snilt blikk!! Minner litt om de mandelformede øynene til malamuter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og jeg ser at du har lest og satt stor pris på Helge Torvund sin siste diktsamling, beste kjærlighetsdikt, så den må vel komme til hylla mi også. Jeg følger ham på Twitter, og har glede av det. Dette var fordi jeg måtte sjekke profilbildene, både ditt og Jostein R sitt. Fine hunder.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er veldig glad i den boka, og skal bestille en ny bok!! Han skriver på en lun hverdagslig måte, noe som appellerer til meg! Og tusen takk ! Helge Torvund er også en bokelsker så du kan jo følge han her også!!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Han er mer aktiv på Twitter enn her. Jeg skal nok skaffe meg bøker av Helge Torvund.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

UNNskyld alle sammen, føler at spesielt jeg beveger meg ut av komfortsonen fordi jeg ikke holder meg innenfor relevante temaer i denne tråden!! Skal love å skjerpe meg!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er nå helt ferdig med å kommentere Mønsteret rakner, skjønner at dere begynner å bli lei av meg, og det er ikke vanskelig å forstå!! Når jeg kikket gjennom innleggene så ble jeg flau, mine utgjør en stor prosentandel!! Unnskyld nok en gang, det er ikke meningen å ta så mye plass. Nå skal jeg sette meg bak gjerdet og lukke porten godt, og slippe dere andre til!! Jeg gleder meg til å følge med fra sidelinjen:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sidelinja er en dårlig posisjon hvis du har mer å formidle. Bare fortsett, du.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Tusen takk, ja det er maykita:-) Det er tatt for ca 1 mnd siden, så hun er blitt mye større nå, og sprer større og større glede i livet vårt! Hadde ikke trodd at savnet etter hund var så stort!

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

VannflaskeCarine OlsrødritaolineReidun SvensliJarmo LarsenGrete AmundsenKjell F TislevollInger-LiseKaren RamsvikMarit HåverstadEmil ChristiansenTatiana WesserlingBenedikteLilleviReadninggirl30Tor-Arne JensenKirsten LundBjørg RistvedtAnette SHarald KVanja SolemdalOleElin Katrine NilssenBenedicteHanneKaramasov11HegeTorIngvild SSigrid Blytt TøsdalJulie StensethHilde H HelsethAnne Beth Amdal VoldMorten BolstadMarianne MTheaJan-Olav SelforsHeidi BBKikkan HaugenRune U. Furberg