Har lest om flere bloggere som har falt pladask for den.
Selv har jeg ikke lest den eller om jeg vil det. Når du sier den er forutsigbar er det ikke spesielt fristende:) Liker ikke forutsigbare bøker, men dem er det dessverre mange av.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Språket og komposisjonen er OK; og jeg forstår hun rører ved noe hos mange lesere - hun tar jo egentlig for seg et "psykologisk kasus" - og da sitter man kanskje med følelsen: " Ja, slik kan det gå når man er "blindt" forelsket og ikke ser tegnene" - Og "Han"-personen er vel egentlig ikke noe "enestående" som fenomen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skjønner hva du mener:) Vet ikke om jeg skal skaffe boka eller ikke, men foreløpig frister det ikke. Kanskje en senere anledning, men akkurat nå er det andre bøker som frister mer. Takk for din mening av boka:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

AliceInsaneHarald KKirsten LundToveReadninggirl30LailaHegeAlexander John Lucas Sletsjøe OlafsenHeidisveinCathrine PedersenINA TORNESPiippokattaEster SVibekeStig TJakob SæthreGunillaIngunn SAnne Berit GrønbechNinaaRmaNdA BaisLisbeth Kingsrud KvistenGeir SundetBjørg L.Sigrid NygaardBerit RDressmyshelfMarianne MBente NogvaHarald AndersenAnne LønøyLars MæhlumHilde H HelsethTralteMargrethe  HaugenKjell F TislevollElisabeth SveeOleBård Støre