Ikke at jeg har noe å skjule men jeg ønsker ikke å være fulgt. Jeg er et fritt menneske som lever mitt kjedelige liv som jeg egentlig ikke ønsker å dele med andre men bruker dette nettstedet for å holde en viss orden på boksamlingen min. Men så kommer altså disse følgerne som overvåkende skal krype rundt i profilen min. Akkurat det gir en veldig dårlig følelse og et slags mismot som jeg ikke ønsker.
Er det mulig å reservere seg mot følgere?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 18 svar.

Husker jeg ikke helt feil så har eierne av bokelskere.no tidligere sagt at de er interessert i alle slags brukere, både sosiale og de som kun ønsker å bruke det som sin personlige oversikt. Da tenker jeg at det å kunne reservere seg mot følgere strengt tatt burde være et alternativ. I mellomtiden kan du kanskje sende en PM til de som følger deg der du vennlig ber de om å ikke følge deg. Jeg har lite tro på at de ønsker å følge deg om de vet at det gjør deg beklemt.

Personlig synes jeg det er kjempehyggelig med følgere og jeg tror ikke de fleste overvåker deg, men synes du har en interessant boksamling og kanskje håper å få noen tips.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Dette var ærlig talt bare underlig. Du kan ikke være en del av sosiale media, også forvente at det skal finnes en måte å beskytte seg mot den "sosiale" delen. Det er bare tullete. Du kan fint selv lage deg lister over bøkene dine på din private pc, du trenger neppe Bokelskere for å holde styr på bøkene dine om det var så om å gjøre.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Helt enig i det der....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg forstår ikke hvorfor du ikke vil ha følgere. Det er det som gjør dette morsomt, å ha følgere som setter pris på det jeg sier og gjør, gir stjerner til noe jeg skriver. Det kan være sitater eller omtale av bøker. Hvis jeg ikke vil være synlig, kan jeg ikke være med på sosiale medier, så enkelt er det!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Dette svaret er ikkje berre til deg, men til fleire i denne tråden.
Det er ikkje naudsynt å forstå kvifor BOK2 ikkje ynskjer følgarar. Det er ikkje eingang sikkert at det finnest nokon forståeleg grunn. Poenget er at han ikkje ynskjer det, og spør om det finnest muligheiter for å reservere seg. Det gjer det vel ikkje pr i dag, men eg meiner det må vere problemfritt for dei øvrige om nokon ynskjer å reservere seg mot å bli fulgt.

Å lage eigne lister i excel el.l. er sjølvsagt også kjekt, men eg gjeng ut frå at det også er andre funksjoner i bokelskere.no som BOK2 finn nyttige, og som gjer at han vel å vere medlem trass i at han misliker å bli fulgt.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Takk Jostein for konstruktivt innlegg! Jeg har ingen problemer med å forstå innholdet i tråden, men det er måten han har fremstilt problemet som gjør det til et "problem" for følgerne ! Nå er ikke jeg en av han sine følgere, men må ærlig innrømme at jeg satt igjen med en vond følelse. Jeg har både følgere og har lagt til noen selv, men tanken har aldri slått meg at det er noe som helst form for negativitet i det!
Men jeg unnskylder virkelig BOK2 hvis han føler seg misforstått, og har også sett at denne tråden har ført til en kollektiv hetsing, men det var det heller ikke mening fra min side. og derfor tar jeg bort de andre innleggene. Jeg er dessverre en person som ikke liker urettferdighet og jeg følte at han begikk en urett ovenfor de følgerne sine, de er ikke mange og det følte jeg gjorde dem spesielt utlevert! Takker for meg!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Nei, jeg aner ikke hvordan disse følgerne føler seg. Hvordan kan jeg vite det? Ikke kjenner jeg noen av dem og ikke vet jeg hvorfor de følger meg. Dette er den eneste tråden jeg har skrevet på Bokelskere så jeg har i alle fall ikke følgere på grunn ting jeg har uttalt her inne.
Jeg har heller ikke påstått at disse menneskene har uærlige hensikter, jeg forstår i grunnen ikke hvorfor jeg blir fulgt og hadde det vært mulig å reservere seg mot det så hadde jeg gjort det.
Det må være lov å bruke Bokelsere uten å bli dratt inn i et sosialt mediasirkus.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Eg har det faktisk motsatt. Eg vegrar meg mot å følge andre bokelskarar (har ingen fornuftig forklaring på dette), men tykkjer det er berre hyggelig å bli fulgt. Så håper eg berre at dei som følger meg ikkje oppfattar det som uhøfleg å ikkje "følge tilbake".

Eg trur ikkje at det finnest ei slik reservasjons-løysing du spør etter, men det burde vere enkelt for nettstadsadministratoren å lage noko slikt. Det kan jo godt vere at det er fleire som ynskjer dette.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg ser ikke helt hva problemet er?
De som følger deg ser vel ikke noe annet enn det alle kan se så lenge du har bruker her?

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Jeg sier ikke at det er et stort problem men jeg føler det er beklemmende. Det blir litt som med skattelistene, de er fritt tilgjengelig og kan leses av alle - men hvis jeg fikk beskjed om at ukjente mennesker begynte å følge meg på skattelistene ville jeg synes det var ubehagelig. Og jeg ville vel tenkt: hvorfor følger de meg, hvilken informasjon er det disse menneskene ønsker å fordype seg i?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det jeg pleier å fordype meg i er hva folk leser på, ganske enkelt for å finne frem til nye bøker og forfattere sjøl. Hvis det finnes bøker du er flau over å forbindes med, kan du la være å legge dem i boksamlingen din her inne. Du vil i såfall ikke være den eneste. ;-)
Lykke til.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vær klar over at alt det du legger ut her, er åpent tilgjengelig for alle, ikke bare for dem som følger deg. De som følger deg, viser en spesiell interesse for deg og hva du leser. Hvis du klikker på "Se hva som skjer", ser hva de du følger, leser. Det er det hele :-)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Det var det jeg skulle frem til også ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja nettopp! Jeg ser det nå :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

To valg:
1) Fjern bilde og eventuelle personlige opplysninger
2) Lag oversikt i Word eller Excel

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg er ikke nysgjerrig nok til å kikke på profilen din, så kanskje du allerede har skrevet det, men du kan jo legge inn en beskjed om at du ikke ønsker følgere der (under bio).
Uansett - ha en fortreffelig helg - med eller uten følgere. :)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtHarald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetil