Nå har jeg kasta meg på twilight- bølgen! Fant ut at jeg måtte prøve litt jeg også, selv om jeg absolutt ikke en no særlig glad i vampyrer og sånt... Nå leser jeg engelsk, det liker jeg: To fluer i en smekk: Jeg frisker opp engelsken, samtidig som jeg finner ut litt om "bøkene alle snakker om". Me like:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Twilightbøkene er ikke dumme de, begynte selv å lese dem for 5 år siden, og likte dem veldig godt. Dessverre får en ikke med det flyende og til tider små-poetiske ved språket til Spehenie Meyer når en leser bøkene på norsk, så å lese dem på engelsk er virkelig et godt valg.

Hvis du liker disse bøkene, vil jeg anbefale deg å lese en annen bok av henne også som heter the Host. Den er hakke vanskeligere i språklig sett, men har derfor også et bedre språk som det virkelig er deilig å lese.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg var heller ikke noen vampyrtype fan, men jeg forelsket meg i de bøkene. Helt sykt. Leste de selv på engelsk og filmene er ikke i nærheten en gang av de bøkene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Good, good! :-) De er absolutt mye bedre på engelsk enn på norsk! Det er noen fantastiske bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En veldig grei måte å friske opp engelsken på. :) Og Twilight er absolutt å foretrekke på engelsk. Ihvertfall etter det jeg hører fra venninner som har prøvd seg på den norske oversettelsen. Tydeligvis er ikke glitrende, colgate-glisende vampyrer fullt så sjarmerende på norsk. Det kan jeg forsåvidt skjønne. Selv om jeg helt klart foretrekker den transylavanske Dracula versjonen fremfor den amerikanske fløtepusen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

LailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland Skjeggerud