Kjell, god søndag! Kontrabeskjed: Jeg er med! (I am with!) Takket være vårt hjelpsomme geni, Jostein (Møre og Romsdals store sønn), leser jeg nå boken fra skjerm, allerede. Når jeg vil og orker! Men- som sagt- i gang er jeg (to sider). Dessuten fikk jeg napp hos Adamstuen og har sikret meg det eneste eksemplar jeg fant på Antikvariat.net. Et pent et fastsær man der til kr. 175.- pluss frakt. Hvor fort jeg får den, vet jeg jo ikke, før kontakt mandag. (Skulle man ikke innføre søndagsåpent ?).
Til alle med-lesere av "Mønsteret rakner" , nyt en praktfull søndag!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 11 svar.

[ Slettet av bruker ]

Om du ikkje er avhengig av å eige den boka du les, så kan du gjere som meg. Mitt lokale bibliotek skaffa meg på kort tid ei flott utgåve som eg no kan fordjupe meg i.
Lukke til, kjekt om du blir med på felleslesinga!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei! Takk så mye. Nei, det viktigste for meg må jo være å lese boken. Trodde bare at siden det er en stund siden den kom ut , ville dette være forgjeves. Så du fikk meg i alle fall til å ringe mitt lokale bibliotek. De hadde den ikke, men ville prøve andre bibliotek som så ville sende den til "mitt". Så alt må jo prøves, du lærte meg det. En hyggelig dame i "andre enden" ringte nettopp opp og spurte om jeg eventuelt kunne ha en engelsk utgave, og det ville jo være ok. Liker best å lese på norsk, men dersom det er tilfelle at man finner den på engelsk, så pleier jeg beherske det, og så har jeg jo Josteins link fra nb.no "festet" til mitt skrivebord på PC og kan støtte meg til denne oversettelsen. For jeg ser jo allerede en del afrikanske "ting" som kn være oversatt forskjellig. Fremfor alt, jeg setter enorm pris på slike tips fra andre bokelskere! Tusen takk, Hilda!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så hyggelig.
Håper du får papirutgaven snart. Bedre enn å lese på skjerm, eller?
Noen antikvariater er svært raske.
Bestilte en årgang (1979) av "Edda" fra Ruuds antikvariat. for noen uker siden. Neste dag lå pakken i postkassen. Bare jobben med innpakkingen må ha tatt lang tid. Men de har vel teken på det. Litt synd at det er så pass mye å betale i porto.
Nice to have you with, og fortsatt god søndag.

Godt sagt! (4) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Hehe, det var nettopp fra Ruuds antikvariat jeg fikk mitt eksemplar fra, jeg også la merke til nennsom pakking og rask betjening. Har tenkt mange ganger at jeg skal kjøre dit og kikke fysisk en fridag, for jeg har bare kjørt forbi i stengt tilstand.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Ruud ligger i Mysen indre Østfold, altså et godt stykke unna Oslo. Men jeg passerer stadig på bilturen frem og tilbake til Hedmark, det er nemlig langt billigere å kjøre "bygderuta" enn motorveiene. Kr 0,- i bompenger enn så lenge... men om jeg får susa meg dit noengang i åpningstida (jeg har såvidt rukket polet i Mysen én gang) skal jeg huske å hilse ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Bor mellom Fredrikstad og Sarpsborg, så til Ruuds antikvariat er det ca tre kvarter å kjøre.
Men er du i traktene noengang, dra til bruktbokhandelen i Gamlebyen, den er veldig bra. Det kan flere her skrive under på... Innehaveren har bare kvalitetsbøker og er dessverre ikke knyttet til antikvariat-nettet. Eller skal man si heldigvis. Inn hovedporten og til venstre, så er det vel andre gate til høyre, eller var det tredje? Det er bare å kikke oppover, og når du ser bokkasser på gata under 30 meter fra krysset får du ikke tatt feil lengre... hehe. Trangt lite lokale med bøker fra gulv til tak, gamle skatter og samleobjekter i blanding med nyere, innbundne bøker. Det verste er at sjøl med 15-18000 bøker vet han likevel hva han har! Han har åpent på søndager også, da er det gratis parkering (dersom du skulle være der med bil) om du kjører inn porten, til venstre og helt ned til en grusplass ved kanonene, eller et sted underveis langs gata.

Forøvrig går alle og myser i Mysen, det er derfor de har satt opp en diger hestesko like ved travbanen (Momarken) slik at folk er advart mot å bli løpt ned av hester. Vet ikke med mysosten, men jeg har da vært på meieriet der med varer. Men, tanta til Mysil Bergsprekken var vel derfra :-P

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Akkurat nok en gang! Det var vel Mysil Bergsprekken jeg hadde i tankene. Ellers tror jeg, tross din orientering til Ruuds, at jeg bruker ham som før og får eventuelle bøker i postkassen!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenDolly DuckReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsane