Nå har jeg endelig kommet i mål med denne boken.
Denne gangen har det vært tungt å lese, først og fremst pga sykdom, men også fordi boken manglet en tydelig fortelling. Jeg har ikke fulgt diskusjonene deres underveis og når jeg nå har lest innleggene får jeg en større forståelse for boken.
Jeg har nok brukt for mye tid på å lete etter røde tråder og sammenhenger i stedenfor å nyte de forskjellige historiene. Forfatteren skriver godt og har fantastiske skildringer av natur og mennesker som jeg innimellom har hatt stor glede av å lese.

Tross alt glad for at jeg har lest denne boken som alt for lenge har stått ulest hos meg, men noen stor leseopplevelse var det ikke.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

"Å, barn av sene tider!
Jeg har intet nytt å fortelle dere, bare det som er gammelt og nesten glemt."

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

NinaHarald KMads Leonard HolvikTorill RevheimElisabeth SveeNicolai Alexander StyveEirin EftevandBeathe SolbergToveIngvild SIreneleserRandiAEllen E. MartolSiljeAnn EkerhovdVibekeMarianne_Hilde Merete GjessingTrude JensenMette-MJulie StensethKirsten LundMonica CarlsenTrineBeate KristinMarianne  SkageNabodamaAkima MontgomeryIngeborg GIngeborgGro-Anita RoenAlice NordliHilde H HelsethBjørg  FrøysaaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne Berit GrønbechsiljehusmorSynnøve H HoelTherese LierGro Anita Myrvang