Her kan du delta akkurat så mye eller lite som du vil eller orker så tenk ikke på det. Vet selvfølgelig også hvordan det er så jeg har full forståelse for om du blir "borte" noen helger.

Sjakk fikk jeg faktisk litt sansen for under VM, selv om jeg ikke kan noe eller har spilt noe så var det veldig gøy. Samboeren ble naturlig nok litt oppgitt når han skjønte at jeg ikke visste forskjellen på konge, dronning eller tårn, men allikevel hadde sett på sjakk i 6 timer..
Regner med at du har litt mer greie på sjakk siden du er veldig interessert :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Takk for forståelsen:) Setter pris på det.

Er ikke så flink i sjakk selv og har ikke spilt det på flere år, ikke siden ungdomstiden, men kjenner til grunnreglene/hva brikkene har lov til å gjøre, så da krever jeg ikke å vite mer:) Syns det er interessant å følge med og er alltid fascinert over konsentrasjonen til sjakkspillerne. Så har ikke så mye greie på sjakk selv annet enn at jeg vet reglene på brikkene, men som sagt så er det interessant å følge med på det og det er heller ingen masete sport. Synd det ikke er sjakkturneringer på tv på lenge nå. Men det kommer vel på tv-skjermen en dag igjen får vi håpe:)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Hilde Merete GjessingKirsten LundAnneWangKristine87SolveigBjørg L.Grete AastorpBeathe SolbergErlend Rødal VikhagenHarald KRandiTove Obrestad WøienToveKristine LouiseEmil ChristiansenStig TLars Johann MiljeTjommiBeate KristinReidun SvensliLene AndresenMads Leonard HolvikAstrid SæverhagenVannflaskeKaren PatriciaReidun Anette AugustinFindusReadninggirl30Marianne MBenedikteMaria Festli EriksenMonica CarlsenSynnøve H HoelsiljehusmorSigrid NygaardrubbelTonesen81NorahIngeborg GTine Sundal