Blir jo nødt til å nevne "Jeg er Malala! Her må man i tillegg huske på at i denne kulturen er det overhodet ikke vanlig at en far er så oppfordrende mot en datter! Kanskje årets far?

Ellers så leste jeg nettopp ferdig "Huset ved moskeen, der er der beskrevet et hus som hører til moskeen. Husets overhode Àga Djàn var vel en av de mest kjærlige og ansvarfulle fedrene som noen gang er blitt beskrevet, som ihvertfall jeg kan erindre.
Selvfølgelig kom jeg nettopp på faren i "Huset på prærien, nå snakker vi vel kanskje om alle kvinners drømmemann, og ja finn fram spybegrene dere mannfolk:-) Nå har dere noe å leve opp til!!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Huset ved moskeen husker jeg som ei veldig bra bok, ja. Og "Huset på prærien" gikk som TV-serie i min barndom... mimrer litt nå :))

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, og serien var delvis bygd på Laura Ingalls Wilders selvbiografier Derfor er den fantastiske faren, forøvrig spilt av Michael Landon , ikke en oppdiktet rollefigur, og det gjør han vel enda mer fantastisk, eller hur mine damer???

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Uffda, eller unnskyld til alle dere menn, har kanskje gnidd det inn godt nok nå, og så er det jo så lenge til farsdagen, men dere får søke litt trøst i bøkene, og kanskje komme med eksempler på troll til kjerringer, for kan love at det finnes nok av dem! (det kan sikkert min mann skrive under på;-) )

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Kari ElisabethBerit RSynnøve H HoelIreneleserKirsten LundTanteMamieTor Arne DahlEllen E. MartolMarteTor-Arne JensenKristine LouiseAjiniakraAnne Berit GrønbechToveElisabeth SveeBeathe SolbergalpakkaMariannePiippokattaIngunn SHarald KTone SundlandAliceInsaneHilde H HelsethKaramasov11Amanda AEivind  VaksvikMarianne MAnniken RøilConnieMarianne  SkageTorill RevheimReidun SvensliGroSolCecilie EllefsenBertyAnneWangFindusBjørg L.