Dersom man er på jakt etter krimbøker som ikke bare sklir rett inn og rett ut igjen, er Fred Vargas virkelig en forfatter man kan sjekke ut. Når en fransk arkeolog og middelalderspesialist bestemmer seg for å skrive bøker, blir det unektelig litt anderledes. Helten, fulmektig Adamsberg er absolutt en anderledes Krimhelt, og jeg tror at Vargas har lest en del bøker av Conan Doyle og Christie. For her er det virkelig hjernen som jobber, ikke rettstreknikere eller patologer. Og Adamsberg har en skarp hjerne, og det trengs. For i bøkene til Vargas finner man plott som skiller seg ut fra andre krimbøker.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Helt enig :-) Jeg leste først Vampyrens hevn og likte den så godt at jeg måtte lese de andre også. Ennå har ingen av bøkene skuffet meg, de er godt skrevne og med litt annerledes historier.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Reidun SvensliAmanda AAgnete M. HafskjoldHanneEster SKirsten LundReidun GranberggretemorAud Merete RambølAnne-Stine Ruud HusevågHarald KLailaRonnyAnniken RøilPiippokattaTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNicolai Alexander StyveVariosaIngunn SVigdis VoldEli HagelundedgeofawordsiljehusmorTone SundlandFarfalleLinnDemeterGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenPirelliSynnøve H HoelKorianderNinaChristofer GabrielsenNorahCarine OlsrødNtothea