Hvis jeg ikke finner noe annet har jeg tenkt å lese en historiebok, eventuelt en historisk roman om enten Olav den Hellige eller Inga fra Varteig siden begge bodde deler av livet i Sarpsborg. Det står i Jon Ewo sin bok Fortellingen om et mulig drap - et spørsmålstegn av en biografi om middelalderkongen Håkon Sverresson at Inga fra Varteig møtte Håkon Sverresson i Borg.

En forfatter fra Sarpsborg som jeg har lest en del av av Sven G Eliassen, tidliger kurrator på Borgarsyssel Museum. Han har skrevet flere av de små heftene jeg har lest og om en del herregårder i Østfold, bl a Hafslund og Borregård i Sarpsborg, mulig jeg velger en av dem.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg fant en bok som både er fra nåværende Sarpsborg kommune, Skjebergmysteriet av Sven Elvestad (Stein Riverton) og er den forfatters første bok. Den sto nevnt i Sarpsborg - by og bygd. Har bestilt den ihverfall, har også bestilt en av Eliassen om Borg Bryggeri.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Nora KjærstadTom-Erik FallaKirsten LundmarithcRonnyLene AndresenRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinLailaTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanInger-LiseTrygve JakobsenReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalTjommi