Jeg har ganske mange av bøkene i Verdensbibliotek-serien. Abonnerte fra starten, men har hatt et par opphold underveis. Det stemmer nok at det er noen titler igjen. Den siste jeg fikk var bok nr. 86, "Iliaden". Jeg tror det blir noen flere bøker (bind) enn antall titler, siden noen kommer i flere bind.

Felleslesing er interessant og lærerikt.
God helg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Takk for svar :) Jeg mente også det var noen flere etter Iliaden, og hadde planer om å abonnere. Men nå ser det ut til at neste bok for nye abonnenter er en som alt er utgitt. Så jeg får vel smøre meg med litt tålmodighet. Tror nok jeg må få samlet alle på et vis, de er så fine i bokhyllen.

God helg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KPiippokattaSolveigAnn ChristinmgeSilje-Vera Wiik ValeMonica CarlsenCathrine PedersenTonesen81Tove Obrestad WøienKirsten LundPia Lise SelnesMorten MüllerNorahMarenRolf IngemundsengretemorPi_MesonEli HagelundJoannStig TPirelliNikkaHanne Kvernmo RyeLeseberta_23Turid Kalvatn SchøyenGodemineRandiHilde H HelsethWilliam BillisonsiljehusmorCamillaDemeterEmil ChristiansenReadninggirl30KristofferIngeborgSigrid NygaardNils Pharosomniferum