Dette begrepet har dukket opp i diverse sammenhenger i det siste. Har etter tips her på siden sett en bok-trailer på youtube. Er dette et fenomen som har eksistert lenge?

Hvilke tanker har dere om dette (for meg) nye fenomenet? Har dere noen bok-trailere dere liker godt?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Det har vel vært en stund , men kanskje mest når det gjelder norske Pocket serier ( som kalles kiosklitteratur)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er et helt nytt begrep for meg, aldri hørt om bok- trailere, men etter å ha sjekket litt på youtube, har jeg funnet ut at dette er jo genialt! Falt litt for boken "Beautiful Creatures" som bokelskerinnen la ut en link til. Den så så bra ut at jeg antagelig kommer til å lese den :)

Er så gøy å finne sånne nye ting, og etter jeg fant bokelskere.no, så har horisonten min blitt ganske så utvidet når det gjelder bøker. Så TAKK! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har ventet i mange år på en fortsettelse av Clive Barkers serie om The Abarat. Nå er ventetida endelig over! :)

Likte denne traileren godt og gleder meg til å begynne lesinga.

http://www.youtube.com/watch?v=_YEucK3XTtk

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Boktrailere er relativt nytt i Norge, er usikker på hvor lenge det har eksistert internasjonalt. Jeg har kun lagt merke til det de siste to årene.

Jeg er veldig glad i boktrailere. "Beautiful Creatues", som jeg leser nå, kjøpte jeg ene og alene fordi jeg likte inntrykket jeg fikk gjennom boktraileren jeg snublet over på youtube: http://www.youtube.com/watch?v=ZtoPJKTYn_A&feature=related

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

HeidiBjørn SturødAre SkårDolly DuckmgeTheaKaren PatriciaCarine OlsrødTuridmajaSolIvar SandTjommiEileen BørresenIngeborg GritaolineTone SundlandBjørg  FrøysaaKirsten LundEgil StangelandsomniferumBeathe SolbergAmanda AIreneleserMarianne  SkageGrete AastorpHanneTine VictoriaLailaAnniken RøilMonoiskTove Obrestad WøienAneLisbeth Marie UvaagTatiana WesserlingJBRandiAnne-Stine Ruud HusevågNina SolåsRufsetufsaPer Åge Serigstad