Denne er fullstendig ukjent for meg, men ser fram til å gjere eit nytt, litterært bekjentskap. Skal prøve å finne eit eks på biblioteket, dei er svært flinke med å hjelpe til.
Ellers så er det så kjekt at du er aktivt tilbake,Wolfcat. :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Takk for det :-) jeg syns det er underholdende igjen nå, det hjalp med pause.

hehe, jeg hadde ikke hørt om denne før jeg heller, men litt research gjorde at jeg følte mest for denne da tre titler begynte å skille seg ut. Jeg syntes det var litt mange russere nominert - de er ikke til å komme utenom, så det er som det bør være.
Denne forfatteren er fra Nigeria (det har nok flere enn meg googlet seg fram til). Jeg kjente en flott fyr av nigeriansk avstamming en gang og fikk noen små kulturelle drypp. Jeg føler jeg må lese denne boka. Rett og slett.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Harald KPiippokattaSolveigAnn ChristinmgeSilje-Vera Wiik ValeMonica CarlsenCathrine PedersenTonesen81Tove Obrestad WøienKirsten LundPia Lise SelnesMorten MüllerNorahMarenRolf IngemundsengretemorPi_MesonEli HagelundJoannStig TPirelliNikkaHanne Kvernmo RyeLeseberta_23Turid Kalvatn SchøyenGodemineRandiHilde H HelsethWilliam BillisonsiljehusmorCamillaDemeterEmil ChristiansenReadninggirl30KristofferIngeborgSigrid NygaardNils Pharosomniferum