Jeg tror du bør se på nettsiden til foreningen Leser søker bok! Det er en institusjon som arbeider for at alle skal finne lesestoff som passer dem - og på nettstedet finner du bl.a. boksøk der du kan få tips til bøker for ulike målgrupper.

Du skriver at du er på jakt etter lettleste bøker for voksne, men også at du jobber på et bibliotek på videregående skole. Siden jeg dermed er usikker på hvor voksne lesere du søker bøker til, tipser jeg også om nettstedet til Foreningen les! - de har barn og unge opp til 19 år som målgruppe, så dette kan også være interessant for deg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Grunnen til jeg skriver for voksne (og senere retter det opp til ung voksen) er fordi vi har en del typisk ungdomsbøker.
Jeg har vært mye inne på Leser søker bok, men jeg personlig finner denne boka ganske vanskelig å forstå, syns ikke den er så ryddig som den kunne vært.
Men Foreningen les! var et godt tips. Tusen takk for hjelpa.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

TheaTherese HolmHarald KKirsten LundmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81Evagretemor